Hur man överför licenskoden till en annan enhet

Följ stegen nedan.

1. Rensa registreringsinformationen på din nuvarande dator.

I huvudfönstret, tryck på alternativet [Hjälp] och klicka [Visa licenskod]. Tryck sedan på "Ctrl+Alt+R"(För Win) eller "Kontroll+Option+R" (För Mac) på tangentbordet för att rensa registreringsinformationen.

rensa registreringsinformationen

2. Hämta terminalkoden.

Det finns två metoder för att hitta din terminalkod.
① Tryck "Ctrl+Alt+Q"(För Win) eller "Kontroll+Option+Q"(För Mac) på tangentbordet.
② Klicka på alternativet [Registrera] på startsidan. Välj [Jag måste ladda ner verifieringsfilen] och klicka [Visa steg].

hitta-terminalkoden

Då kan du se terminalkoden i popup-fönstret.

se-terminalkoden

3. Kontakta vårt supportteam genom att skicka in en biljett.

Klicka på på startsidan [Skicka en biljett] för att öppna en ny sida. Vänligen inkludera terminalkoden och beställnings-ID i biljetten.

skicka in en biljett

Vårt supportteam hjälper dig att återställa licenskoden och svara dig inom 24 timmar. Efter det kan du använda din licenskod på en annan enhet.