Så här använder du Text HD som renderingsmotor för din bok (för Mac)

Texten i din bok kan göras tydligare genom att använda Text HD, vilket är lämpligt för textlayoutbaserade PDF-filer som böcker, tidningar och romaner. Följ dessa 5 steg för att använda [Text HD] som renderingsmotor på Mac

Steg 1:Kopiera installationskommandot för Homebrew. #

Skriv denna URL "https://brew.sh" i webbläsarens sökfält och tryck på "Stiga på". Kopiera sedan installationskommandot för Homebrew.

copy-the-installation-command-of-Homebrew
Steg 2:Öppna kommandoradsfönstret. #

Det finns tre metoder för att öppna kommandoradsfönstret på en Mac-dator.

Metod 1: Tryck "F4” på tangentbordet för att öppna applikationsgränssnittet. Skriv sedan "Terminal” på sökfältet och tryck på Stiga på nyckel.

type-Terminal-on-the-search-bar

Metod 2:  Tryck "Kommando” och mellanslagstangenten tillsammans på tangentbordet för att öppna Spotlight Search. Skriv sedan "Terminal” på sökfältet och tryck på Enter-tangenten.

Metod 3: Öppna Finder på datorn och klicka på alternativet "" i det övre vänstra verktygsfältet för att välja "Verktyg". I popup-fönstret dubbelklickar du på "Terminal" i listan för att öppna den.

Steg 3:Installera Homebrew. #

1. Efter att kommandoradsfönstret har öppnats, klistra in installationskommandot för Homebrew bakom prompten "%" och tryck "Stiga på“.

paste-the-installation-command-of-Homebrew

2. Skriv sedan startlösenordet för din dator och tryck på "Stiga på". (Notera: Ditt lösenord visas inte i gränssnittet när du skriver.) Tryck sedan på Återgå/Enter på tangentbordet för att fortsätta.

3. Ange "brygga -v" bakom uppmaningen "%” för att kontrollera om Homebrew är installerat eller inte. Om den har installerats framgångsrikt kommer versionsnumret för Homebrew att visas i fönstret.

Enter-brew -v-behind-the-prompt
Steg 4: Installera Ghostscript. #

1. Ange "brew install gs" bakom prompten "%” och tryck "Stiga på" för att installera Ghostscript. (Notera: Det tar cirka 6 minuter om du installerar Ghostscript för första gången.)

2. Ange "där gs" bakom uppmaningen "%” och tryck "Stiga på" på tangentbordet.

Enter-where-gs-behind-the-prompt
Steg 5: Använd "Text HD" som renderingsmotor. #

1. Kopiera sökvägen "/usr/local/bin“.

2. Öppna programvaran och välj "Text HD" som renderingsmotor och klistra in sökvägen på det tomma fältet. Nu kan du använda "Text HD" som renderingsmotor för din bok.

paste-the-path