Varför kan jag bara importera 12 PDF-sidor

Vi ger användarna en gratisversion. Men blädderböcker skapade av denna gratisversion kommer att vara märkta med en vattenstämpel (FlipBuilder-logotyp). Och du kan bara importera 12 sidor av din PDF-fil.

Om du vill importera fler sidor måste du köpa programmet för att få en licenskod. var god klicka [Köp nu] på startsidan.

purchase-the-software

Eller köp via denna länk här: https://www.flipbuilder.com/purchase.html. Sedan kan du hoppa till kassans webbplats för att betala för programvaran.

pay-for-the-software

Efter att du genomfört beställningen kommer du snart att få ett beställningsmail med en licenskod.

Klick [Registrera] på startsidan för att registrera dig online eller offline.

register

1. Registrera dig online

Ange licenskoden och klicka [Registrera] för att aktivera den fullständiga versionen.

2. Registrera dig offline

Du kan behöva importera en verifieringsfil till programmet för att slutföra registreringen. Följ dessa steg för att ladda ner verifieringsfilen.

1) Öppna webbadressen nedan med en dator ansluten till internet. https://www.flipbuilder.com/verification.html

2) Ange terminalkoden på sidan ovan:

WANCAIHIAOCKAEFJHFKPLIKIEOBAIGJEIJKIHNNCAHLPBHLNPGLFMC

Ovanstående terminalkod är bara ett exempel. Du måste ange terminalkoden från Flip PDF Plus Pro på din dator. )

Lägga märke till:

①Det finns en unik terminalkod för varje dator.

②Terminalkoden som används för att ladda ner verifieringsfilen måste vara den från datorn du vill använda Flip PDF Plus Pro.

3) Ange terminalkoden och licenskoden på webbsidan för att ladda ner verifieringsfilen.

4) Importera verifieringsfilen till programmet för att slutföra registreringen.

Nu kan du importera mer än 12 sidor till ditt program.