Kan jag lägga till specifika användare för min blädderbok

Svaret är definitivt ja. Om du vill lägga till specifika användare för din blädderbok kan du ställa in flera lösenord för olika användare.

1. Välj i huvudfönstret [Lösenord].

2. Välj [Lösenord skyddat] och [Flera olika].

3. Klicka [Lägg till] för att ange användarens konton och lösenord.

4. Klicka på när du är klar [Lägg till] och användarna och lösenorden kommer att läggas till i listan.

Du kan också klicka [Radera] för att ta bort användarna eller dubbelklicka på lösenordsnumret för att redigera det.

set-up-multiple-passwords

Du kan också ställa in ett lösenordstips för att påminna användarna om deras lösenord. Dessutom kan du ställa in vilken sida användaren ska börja läsa från. Sedan kan du klicka [Förhandsvisning] för att se effekten av dina inställningar.

custom-password-hint-and-encrypted-pages