Hur man skapar ikonknappar med klick- och hovringseffekter

I multimediaredaktören för Företagsversion, det finns 70+ väldesignade knappar som är enkla att använda och helt anpassningsbara.

Använd fördesignad mall #

1. Klicka [Påverka varandra].

2. Hitta [knapp] och klicka [Visa mer] för att välja en knapp du behöver.

Apply button template

Anpassad knappstil #

Du kan ytterligare anpassa knappens ikon, text, bakgrundsfärg och fler inställningar.

Du kan till exempel ändra knappikonen från en samling med över 280 ikoner i ikonbiblioteket.

Custom Button Style

Eller så kan du välja knappen och sedan hitta [Växla tillstånd] för att anpassa bakgrundsfärgen när du klickar eller håller muspekaren.

Hover Effect

Lägg till interaktiv triggeråtgärd till knappen #

Du kan lägga till lämpliga utlösaråtgärder till knappen. Ta [Pop-up fönster] som ett exempel:

1. Välj knappen och klicka [Trigger Action].

2. Välj [Trigger när du klickar/håller musen över/flyttar musen] som utlösningstid.

3. Välj [Pop-up fönster].

4. Ange webbadressen som du vill att läsarna ska öppna och namnge.

5. Klicka [Spara] eller [Spara och förhandsgranska].

Add trigger action to button