Finns det något sätt att definiera en boklänk som öppnar blädderboken på en specifik sida

Öppna en blädderbok i ett nytt fönster. Var uppmärksam på bokens URL I skärmdumpen nedan kan vi se att om den aktuella sidan är sida 8, i slutet av URL:en, kommer den att ha "#p=8" visat.

page=8

Så om du vill att dina kunder eller vänner ska öppna din blädderbok på en specifik sida, vad du behöver göra bara för att ändra sidnumret i slutet av webbadressen. Och skicka sedan adressen till andra.

På så sätt kan dina kunder och vänner njuta av dina blädderböcker på ett mycket bekvämare sätt.