Hur delar jag böcker till Facebook

Här är två metoder för att dela böcker på Facebook:

Metod 1 #

Ladda upp boken till din server eller köp vår Hosting Tilläggstjänst, och dela länken när du har fått länken.

Välj en bok som du vill dela och klicka på [Dela med sig] ikon. Kopiera sedan boklänken och dela den på ditt Facebook-konto.

share-your-flipbook

Metod 2 #

Vänligen aktivera delningsfunktionen i programvaran efter att du har laddat upp din bok och dela den sedan till Facebook via dela-knappen (Om du delar på det här sättet får du en miniatyrbild).

Steg 1: Klicka på ikonen [Dela] och välj [Facebook] som ett delningssätt i popup-fönstret. #

choose-Facebook-as-a-sharing-way

Steg 2: Logga in på ditt Facebook-konto och dela boken. #

share-your-book-on-Facebook