Kom igång med Flip PDF Plus Pro

Steg 1: Importera PDF(er) eller bilder #

Starta programmet, klicka på Importera PDF och klicka sedan på Bläddra för att importera PDF. Det är också möjligt att importera innehållsförteckning, länkar från din PDF och aktivera sökfunktionen i din blädderbok.

Import PDF(s) or Images

Steg 2: Anpassad flipbook-stil #

Sedan i designgränssnittet kan du designa din blädderbok med inbyggd mall, tema, bakgrund, animerad scen, assistent, bokmärke, innehållsförteckning, etc. På fliken Inställningar kan du dessutom anpassa din blädderbok med olika anpassade inställningar, t.ex. som logotyp, verktygsfält, bokomslag och social share.

Custom Flipbook Style
customize_background_logo_toolbar

Steg 3: Lägg till multimedia och animering #

Den kraftfulla "Multi-media Editor" i Flip PDF Plus Pro gör det möjligt för utgivare att berika blädderböcker med video (som YouTube-video), ljud, bilder, länkar, text, form, etc., vilket gör din sida som bläddrar e-boken mer vacker och attraktiv.

Add Multimedia and Animation

Steg 4: Publicera blädderböcker i Muiti-format #

Det finns flera utdataformat för en mängd olika ändamål: HTML, ZIP, EXE, Mac App, WordPress plug-in. Välj det utdataformulär du vill ha och klicka på knappen [Bekräfta] för att publicera din underbara blädderbok.

Publish Flipbooks in Muiti-format