Hoe de licentiecode over te zetten naar een ander apparaat

Volg de onderstaande stappen.

1. Wis de registratie-informatie op uw huidige computer.

Tik in het hoofdvenster op de optie [Helpen] en klik [Bekijk licentiecode]. Druk vervolgens op "Ctrl+Alt+R"(Voor Win) of "Control+Optie+R" (Voor Mac)op het toetsenbord om de registratie-informatie te wissen.

clear-the-registration-information

2. Haal de terminalcode op.

Er zijn 2 methoden om uw terminalcode te vinden.
① Druk op "Ctrl+Alt+Q"(Voor Win) of "Besturing+Optie+Q"(Voor Mac) op het toetsenbord.
② Tik op de optie [Register] op de startpagina. Selecteer [Ik moet het verificatiebestand downloaden] en klik [Bekijk stappen].

find-the-terminal-code

Vervolgens ziet u de terminalcode in het pop-upvenster.

see-the-terminal-code

3. Neem contact op met ons ondersteuningsteam door een ticket in te dienen.

Klik op de startpagina op [Verstuur een ticket] om een nieuwe pagina te openen. Vermeld de terminalcode en het bestel-ID in het ticket.

submit-a-ticket

Ons ondersteuningsteam zal u helpen de licentiecode opnieuw in te stellen en u binnen 24 uur te antwoorden. Daarna kunt u uw licentiecode toepassen op een ander apparaat.