Hur man ritar en form och infogar till mina bläddrande boksidor

Det är lätt att rita en form på dina bläddrande boksidor med multimediaredigerare.

in-the-multimedia-editor

Efter att ha öppnat multimediaredigeraren

1.I multimediaredigeraren trycker du på [Verktyg] alternativ.

2. Välj [Formborste].

3. Välj [Linje] som linjetyp.

4. Klicka på en plats på arbetsytan och flytta pekaren till andra olika platser.

5. Och du måste ansluta startpunkten för att slutföra ritningen.

draw-a-shape-by-line

Om du vill rita denna form med ett böjt segment måste du ändra linjetypen.

1.Klicka [Kurva] på den högra panelen.

2. Dra sedan punkterna för att rita.

3.Klicka [Avsluta] för att lämna redigeringsområdet.

4.Klicka [Spara] för att spara ditt projekt.

draw-a-shape-by-curve

Dessutom kan du anpassa formen på den högra panelen efter att du har avslutat ritningen.

customize-the-shape