Kan jag förbättra sidkvaliteten på blädderboken

Naturligtvis är svaret absolut ja. Det finns två metoder för att förbättra sidkvaliteten på blädderboken.

Metod 1 #

Innan du importerar dina filer kan du välja FHD som sidkvalitet. Full High Definition (FHD) är upplösningen 1920x1080P som ger bättre bildkvalitet, skarphet och klarhet.
improve-page-quality

Metod 2 #

Innan du importerar dina filer, välj [GPL Ghostscript] som renderingsmotor. Boksidans kvalitet skulle vara bättre med GPL Ghostscript som kan forma bilder och texteffekter och öka kontrasterna i bildens konturer.

Steg 1: Importera din PDF och välj renderingsmotor #

1. Klicka [Importera PDF] och välj [Render Enginge] i popup-fönstret. 2. Om din lokala dator inte har installerat GPL Ghostscript, klicka [Vänligen ladda ner GPL Ghostscript(32bit)] och du kommer omedelbart att hoppa till nedladdningssidan för GPL Ghostscript.
Import-PDF-and-download-GPL-Ghostscript

Steg 2: Ladda ner och installera GPL Ghostscript(32bit) #

Klick [Ghostscript AGPL Release] för att ladda ner filen GPL Ghostscript.exe. Dubbelklicka på den här exe-filen och installera den steg för steg.
Download-and-install-GPL-Ghostscript

Steg 3: Starta om programvaran och välj GPL Ghostscript #

När installationen är klar, starta om programvaran och välj GPL Ghostscript som renderingsmotor.
Choose-GPL-Ghostscript