Vad är skillnaden mellan import av multi-PDF och batchkonvertering

Det finns två skillnader mellan import av multi-PDF och batchkonvertering.

1. Att importera multi-PDF innebär att slå samman flera PDF-filer (total storlek<1G, totalt sidor<1000) till en blädderbok.

import-multi-PDF

Efter att ha importerat multi-PDF kan du ytterligare anpassa din blädderbok som att lägga till en mall, tema, scen, innehållsförteckning, bokmärke, röstassistentljud och multimedia.

customize-your-flipbook

2. Batchkonvertering innebär att du kan konvertera en grupp PDF-filer till blädderböcker i följd.

the-concept-batch-conversion

Innan batchkonvertering kan du klicka [Redigera] att använda en mall på alla dina blädderböcker på en gång, vilket är tidsbesparande och bekvämt för användarna.

do-some-publish-settings

Eller tidigare kan du klicka [Lägg till] i huvudfönstret för att ställa in och spara de aktuella bokkonfigurationerna som en ny mall.

create-a-new-template

Sedan innan konvertering kan du klicka på [Redigera] för att tillämpa den nya mallen på alla dina blädderböcker.

batch-conversion