Hur kan jag skapa en bokhylla och bädda in den på min hemsida

Genom att bädda in en bokhylla på din webbplats kan dina läsare se innehållet i din publikation utan att lämna din webbplats. Detta kan lägga till interaktivitet till din webbplats när du vill behålla dina kunder på din webbplats.

Observera att din bokhylla endast kan skapas med ett domännamn från flipbuilder.com, så du måste ladda upp din blädderbok till vår flipbuilder-server. Allt innehåll som du laddar upp till flipbuilder är tillgängligt, flexibelt och säkert så länge du har vår onlinevärdtjänst. Du kan få vår Hosting Tilläggstjänst på två sätt nedan:

1. Pay-as-you-go (köppoäng)

Du kan köpa poäng beroende på din efterfrågan. En poäng är $1.1 eller mindre för att hålla en bok online i en månad. Ju fler poäng du beställer åt gången, desto mer rabatt får du. Nytt register kan få 5 gratispoäng!

Se till att dina poäng räcker för att betala för böckerna på ditt konto. När dina överskottspoäng inte räcker för att betala för alla böcker, kommer systemet att aktivera ett relaterat antal böcker och inaktivera de andra.

Rekommenderas för användare som har mindre än 10 böcker att ladda upp eller som bara behöver ha boken online i några månader.

2. Prenumerera

FlipBuilder Hosting Add-on Service erbjuder månadsabonnemang ($9.99 US/månad) och Årlig (US $99.0/år). Vänligen påminn om att:

*Maximal uppladdningsgräns: 1 000 böcker

*Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

*Abonnemanget förnyas automatiskt baserat på din föredragna period.

För att bädda in din bokhylla på din webbplats måste du först skaffa inbäddningskod. Så här kan du göra det i fyra steg:

Först loggar du in på ditt Flipbuilder-konto och laddar upp din blädderbok. #

embed-bookcase

När du har loggat in på ditt konto klickar du [ladda upp online]. Du kan lägga till titel, nyckelord och beskrivning för din blädderbok. Klicka sedan på ladda upp.

Upload Flipbook

För det andra, skapa din bokhylla. #

Efter avslutad uppladdning kommer du att se ett popup-fönster. Klick [Hantera onlineböcker].

Manage-Online-Books

Då kommer du automatiskt att hoppa till hemsidan för Flipbuilder. Klick [Mina bokhyllor] och du kan se din bokhylla.

My-bookcase

För det tredje, bädda in din bokhylla på din webbplats. #

Öppna din bokhylla> välj [Bädda in]

embed-your-bookcase
Kopiera sedan inbäddningskoden nedan.
embed-code

Klistra till sist in den i din HTML-fil. #

Paste into HTML file

Nu har du framgångsrikt skapat en bokhylla och bäddat in den på din webbplats.

embed-bookcase-to-website