Hur man publicerar min blädderbok som WordPress Plug-in och installerar på min WordPress-webbplats

Här kommer vi att visa dig hur du installerar WordPress plug-in.

Steg 1: Publicera #

Klick [Publicera] -> Spara som [Plug-in] -> Anpassa plugin-inställningarna och klicka [Bekräfta].

save-as-plug-in

Steg 2: Öppna mapp #

Klick [Öppen mapp] -> Bekräfta Plug-in: ZIP-filen

open-folder
ZIP-file

Steg 3: Lägg till nytt plugin och installera #

Gå in på WordPress administratörsplattform -> Klicka [Plugins] -> [Lägg till ny] -> [Ladda upp plugin] -> Välj plugin-fil från mapp -> [Installera nu] -> [Aktivera plugin].

Plugin