Hur man skapar en bokhylla och lägger till böcker i bokhyllan

1. Klicka [Logga in] på menyraden. Ange sedan ditt konto och lösenord och klicka [Logga in]. (Om du inte har ett konto, klicka [Skapa konto] att skapa en.)

enter-your-email-and-password

2. Klicka på i huvudfönstret [Uppkopplad] eller [bokmärke] och [Ditt konto].

log-in-your-account

3. Klicka [Mina bokhyllor]. Klicka sedan [Inställningar] för att redigera titel, nyckelord och beskrivning.

Och du kan aktivera/avaktivera sökknappen, sorteringsknappen, skinknappen, kundvagnsknappen, sociala delningsknappen och visa kategori. Du kan också ställa in marginal, skal, bakgrund, logotyplänk och logotypfil. Klicka sedan [Spara].

create-the-bookcase

4. Om du vill lägga till fler böcker i din bokhylla, klicka [Lägg till böcker] och välj böckerna och klicka sedan [Spara].

add-books-to-the-bookcase