Hur man infogar nya PDF-sidor/bilder i den aktuella PDF-filen

Innehållsförteckning

Här är 2 metoder för att infoga nya PDF-sidor/bilder i den aktuella PDF-filen.

Metod 1 #

Klicka på alternativet i huvudfönstret [Sida]. Klicka sedan [Lägg till ny sida] för att ladda upp nya PDF-sidor/bilder till den aktuella PDF-filen. Du kan också välja infogningsposition och sidintervall innan du importerar.
import-new-PDF-pages-in-the-main-window

Metod 2 #

Klicka på i multimediaredigeraren [Ny tom sida]. Sedan kommer den nya tomma sidan att bäddas in efter sidan du väljer.

insert-new-blank-page