Kan jag anpassa verktygsfältets knappar i min blädderbok

Svaret är definitivt ja.

Välj i huvudfönstret [Design] och [Inställningar]. Stiga på "knapp" i sökfältet och sök den. Du kan visa/dölja fler knappar som hemknapp, delaknapp, utskriftsknapp, nedladdningsknapp och så vidare. Sedan kan du anpassa knappinställningarna.

customize-your-button

Du kan till exempel slå på eller stänga av knappen för att bestämma om knappen ska visas i verktygsfältet. Du kan också ändra knappfärgen genom att klicka på färgblocket.

design-your-button