Finns det en gratis plan? Kan jag prova innan jag köper

Ja självklart. Du kan ladda ner alla produkter gratis och använda deras funktioner gratis. Men blädderbok skapad av denna gratis plan kommer att märkas med en vattenstämpel och du kan bara importera 12 sidor av din PDF-fil.

Om du vill ta bort vattenstämpeln FlipBuilder från blädderböcker och importera mer än 12 sidor av din PDF-fil till programmet, måste du köpa vår produkt för att få en licenskod. Om du vill låsa upp mer kraftfulla funktioner kan du gå till vår hemsida: https://www.flipbuilder.com/purchase.html att köpa en utgåva som kan möta dina behov.

buy-the-software