Kan jag konvertera en grupp PDF-filer till blädderböcker i följd

Defenitivt Ja. Du kan konvertera en grupp PDF-filer till blädderbok en efter en med batchkonvertering. Du kan göra batchkonverteringen på startsidan eller huvudfönstret.
1. Klicka på på startsidan eller huvudfönstret [Satskonvertering].

batch-convert

2. Klicka [Lägg till PDF-filer] eller [Lägg till mapp] för att välja filer du vill konvertera.

a-batch-conversion

3. Innan konvertering kan du
① ställ in publiceringsformatet och utmatningsvägen.
② välj en mall för dina blädderböcker.
③ ställ in sidintervallet som ska importeras och anpassa parametrarna för din blädderbok sidkvalitet.

do-publish-settings

4. Och klicka [Konvertera] sedan kommer dina PDF-filer att konverteras till blädderböcker i sekvens framgångsrikt.

convert-successfully