Hur man lägger till en klicka för att ringa-knapp i min blädderbok

Klicka på i redigeringsgränssnittet [Telefon]. Ange sedan ditt telefonnummer i fältet och klicka [Spara].

add-a-click-to-call-button

Innan du sparar kan du också anpassa den här telefonikonen som opacitet, storlek, position och rotation i panelen [Style] eller ladda upp en ny bild som en telefonikon. Dessutom kan du ställa in ingångs-/uppmärksamhets-/utgångsanimationer för den här telefonikonen.

customize-the-call-button