Kuinka siirtää lisenssikoodi toiseen laitteeseen

Noudata alla olevia ohjeita.

1. Tyhjennä rekisteröintitiedot nykyisestä tietokoneesta.

Napauta pääikkunassa vaihtoehtoa [Auta] ja napsauta [Näytä lisenssikoodi]. Paina sitten Ctrl+Alt+R"(Winille) tai "Ohjaus+Vaihtoehto+R" (Mac) näppäimistöllä rekisteröintitietojen tyhjentämiseksi.

clear-the-registration-information

2. Hanki päätekoodi.

Voit löytää päätekoodisi kahdella tavalla.
① Paina Ctrl+Alt+Q"(Winille) tai "Ohjaus+Vaihtoehto+K"(Mac) näppäimistöllä.
② Napauta vaihtoehtoa [Rekisteröidy] aloitussivulla. Valitse [Minun täytyy ladata vahvistustiedosto] ja napsauta [Näytä vaiheet].

find-the-terminal-code

Sitten näet päätekoodin ponnahdusikkunassa.

see-the-terminal-code

3. Ota yhteyttä tukitiimiimme lähettämällä lippu.

Napsauta aloitussivulla [Lähetä lippu] avataksesi uuden sivun. Liitä lippuun päätekoodi ja tilaustunnus.

submit-a-ticket

Tukitiimimme auttaa sinua nollaamaan lisenssikoodin ja vastaamaan sinulle 24 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen voit käyttää lisenssikoodiasi toisessa laitteessa.