Vad är värdtilläggstjänst

För att göra det enklare för dig att ladda upp och lagra dina digitala publikationer skapade med Flip PDF Plus har vi utvecklat Hosting Add-on Service. Genom att använda den här tjänsten kan du ladda upp din bok online direkt efter att du skapat den,
utan FTP eller andra uppladdningsverktyg som behövs. Du kan enkelt hantera dina böcker och göra det enkelt för andra att se dina böcker online i sin webbläsare på sina datorer, Mac, iPhone, iPad och Android-enheter.

Fördelar med att använda tilläggstjänsten FlipBuilder Hosting #

1. Du behöver inte en webbplats #

För att publicera din bok online med FlipBuilder Online Hosting Add-on Service behöver du inte använda FTP eller några andra uppladdningsverktyg, klicka bara på [Ladda upp], din publikation kan läsas online direkt. Du behöver inte vänta länge på att ladda upp nu.

2. Förvara säkert med Amazon S3 #

FlipBuilder samarbetar med Amazon för att lagra din bokdata. Med Amazon Clouds dataskyddsfunktioner är dina data mot all dataförlust från oavsiktliga användaråtgärder, applikationsfel och infrastrukturfel.
De viktigaste funktionerna i Amazon S3s standard är:

(1) Uppbackad med Amazon S3 Service Level Agreement.

(2) Designad för 99.999999999% hållbarhet och 99.99% tillgänglighet under ett givet år.

(3) Designad för en hållbarhet på 99,999999999% av föremål över hela världen.

(4) Låg latens och hög genomströmningsprestanda.

3. Ladda enkelt upp, åtkomst, dela (ingen FTP- och brytpunktsöverföring) #

Efter att ha skapat blädderböcker med Flip PDF Plus kan du använda värdtilläggstjänsten för att publicera din bok online med ett klick.

Efter publicering kan du enkelt ladda upp, komma åt och dela dina böcker?

(1) Klicka på [Öppna] eller kopiera länken och klistra in för att öppna boken i webbläsaren.

(2) Eller skanna QR-koden för att se din onlinebok med webbläsare på mobila enheter.

(3) Med ett klick på ikonerna för sociala medier kan du dela din sagobok via sociala nätverkssajter som Twitter och Facebook.

(4) Om du vill infoga boken på din webbplats, klicka bara på [Bädda in på webbplats] och kopiera sedan och klistra in koden i din HTML-fil.

4. Hantera helt enkelt din bok offentlig eller privat #

Klicka på knappen [Hantera onlineböcker] och öppna sedan din onlinepanel för att gå in i bokhanteringsgränssnittet, du kan hantera alla böcker du laddar upp.

Klicka på [Sekretessinställningar], du kan välja att dela din bok offentlig eller privat. Om du ställer in privat kan endast behöriga användare se din bok.

5. Flexibel och prisvärd avgift #

Efter att ha skapat ett värdkonto på FlipBuilder får du 5 gratispoäng, 1 poäng kan användas för att betala för tjänsten för 1 bok inom EN månad. Om du har fler böcker att ladda upp finns det två sätt att betala för tjänsten:

1. Pay-as-you-go (köppoäng)

Du kan köpa poäng beroende på din efterfrågan. En poäng är $1.1 eller mindre för att hålla en bok online i en månad. Ju fler poäng du beställer åt gången, desto fler rabatter får du.

*Nytt register kan få 5 gratispoäng!

*Rekommenderas för användare som har mindre än 10 böcker att ladda upp, eller som bara behöver ha boken online i några månader.

*Se till att dina poäng räcker för att betala för böckerna på ditt konto. När dina överskottspoäng inte räcker för att betala för alla böcker, kommer systemet att aktivera ett relaterat antal böcker och inaktivera de andra.

2. Prenumerera

FlipBuilder-värdtilläggstjänst erbjuder månadsvis (US $9.99/månad) och årlig (US $99.0/år) prenumeration. Vänligen påminn att:

*Maximal uppladdningsgräns: 1 000 böcker

*Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

*Abonnemanget förnyas automatiskt baserat på din föredragna period.