Hur man skapar ljudböcker för barn

Att skapa ljudsagoböcker för barn, både våra Flip PDF Plus och Flip PDF Plus Pro hjälper dig att lägga till ljud och visa bildtexter med röstassistent, som nedanstående bokprogram:

Flip PDF Plus låter dig skapa onlineböcker med ljud och animation.

Följ bara dessa steg nedan:

1. Klicka [Assistent] fliken i sidofältet, välj en assistentroll.

2. Välj sidan som du vill lägga till ljud och text.

3. Vi erbjuder två alternativ för att lägga till ljud:

(1) Konvertera text till tal

Skriv in texten i rutan. > Välj om du vill visa bildtexter eller inte. > Välj en röstmotor. > Generera till ljud.

(2) Ladda upp MP3

Välj och importera en *.mp3-fil> Välj om du vill visa bildtexter eller inte. > Skriv in text i rutan för att lägga till bildtexter.

Voice-Assistant

4. Efter att ha lagt till ljud för alla sidor kan du välja [Vänd automatiskt efter uppspelning av ljud] eller [Vänd manuellt efter uppspelning av ljud]

Du kan visa eller dölja röstassistenten i förhandsgranskningsfönstret.

Add-Audio-with-Voice-Assistant