Kan jag ändra den aktuella PDF-filen efter import (återimportera PDF-dokument)

Jo det kan du!

När du har importerat dina PDF-filer väljer du [Fil] eller [Importera PDF] i huvudfönstret. Klicka bara [Återimportera] och du kan återimportera dina PDF-filer.

re-import-your-PDF

Klicka på i popup-fönstret [Bekräfta] om du vill spara bokkonfigurationerna.

Notera: Elementen som läggs till med Multimedia Editor kommer inte att behållas. Om du vill spara konfigurationerna som ställts in av Multimedia Editor, spara dem som [Min mall] innan du återimporterar.

Eller klicka [Avbryt] om du vill återställa konfigurationerna för din nya bok.

save-the-book-configurations