Kan jag lägga till bakgrundsljud för min bläddrande bok

Ja självklart. Här är 3 metoder du kan lägga till bakgrundsljud för din bläddrande bok.

A. Design-Inställningar-Bakgrundsljudfil #

1. Välj i huvudfönstret [Design].

2. Klicka [Inställningar].

3. Ange "bakgrundsljud" i sökrutan och sök den.

4. Klicka sedan på plusikonen för att ladda upp din bakgrundsljudsfil. Du kan också justera bakgrundsljudets volym.

add-background-music

B. Assistent-Ladda upp MP3 #

1. Klicka på i huvudfönstret [Assistent].

2. Välj en assistentroll som röstassistent.

3. Välj sedan [Ladda upp MP3] och klicka [Bläddra] för att ladda upp en MP3-fil direkt. Du kan också lägga till bildtexter för MP3-filen.

upload-your-MP3-file

C. Multimedia Editor-Audio #

1. Välj i multimediaredigeraren [Audio].

2. Du kan klicka [Importera ljud] för att importera enstaka ljud eller flera ljud som bakgrundsljud. Du kan också göra fler spelinställningar eller anpassa inställningarna för denna ljudikon.

add-audio