Hur kan jag se blädderböckerna offline på Andriod-telefoner, iPhones, Andriod-surfplattor och iPads

Vi har listat två metoder för dig att se blädderböckerna offline. Välj motsvarande metod enligt din läsenhet.

På Andriod-telefoner eller surfplattor #

(1) Klicka [Publicera] > [APK] > Anpassa dina APK-inställningar > Klicka [Bekräfta] #
View Flipbook Online on Andriod Phones or Tablets

Du kan ställa in sparvägen och dess ikon. Innan du publicerar måste du lägga till mer detaljerad information som namn, ID, version och versionsnamn. Digital signatur och lösenord krävs också. Och klicka till sist [Bekräfta] för att publicera din bok som APK-fil.

(2) Skicka den till Android-telefoner/surfplattor och installera för offlineläsning, eller lägg den på applikationsmarknaden för att marknadsföra. #

På iPhones eller iPads #

Klicka först [Publicera] > [HTML] > Anpassa dina HTML-inställningar > Markera "Komprimera till ZIP efter utdata" #
View Flipbook Online on iPhones or iPads

Efter publicering kan du kontrollera zip-filen i den publicerade mappen.

Compress to ZIP after output
För det andra, ladda ner Flip PDF Reader från appbutiken och installera den på dina iPhones eller iPads. #

Du måste installera vår gratis Flip PDF Reader om du och dina läsare vill läsa blädderboken på iPad eller iPhone.

Flip PDF Reader
För det tredje, det finns två metoder för att se din blädderbok offline: #

Metod 1: Ladda ner din blädderbok på Flip PDF Reader.

(1) Ladda upp ZIP-paketet till din server för att få en länk. Kopiera länken.

(2) Öppna Flip PDF Reader > Klicka [Ladda ner] > Klicka [Lägg till] > Klistra in länken [URL], redigera titel> Klicka [Lägg till]

Download Flipbook in Flip PDF Reader

(3) Välj ZIP-paketet > Klicka [Start] för att ladda ner > Klicka [Importera] för att importera blädderboken till bokhyllan

Import flipbook to bookcase

Metod 2: Överför din blädderbok till iPad/iPhone via iTunes

(1) Anslut din iPad/iPhone till datorn.

(2) Öppna "iTunes" på din dator och välj din enhetsikon.

Transfer your flipbook via iTunes

(3) Klicka [Fildelning] > Välj [Flip PDF Reader]

Flip PDF Reader File Sharing in iTunes

(4) Dra ZIP-paketet för att vända PDF Reader-dokument> Klicka [Synkronisera] > [Gjort]

Add Files to Flip PDF Reader Documents
För det fjärde, nu kan du läsa blädderbok på iPad/iPhone offline efter att ha avslutat överföringen eller nedladdningen. #

Du kan klicka [Hjälp] knappen för att få hjälp eller klicka [Redigera] knappen för att redigera boken i listan. Du kan enkelt trycka på bokens miniatyrbild för att läsa blädderboken offline. Klick [Dela med sig] knappen, så kan du dela din blädderbok på andra plattformar.

Read Flipbook on iPad or iPhone offline