Vad är trigger action? Hur man lägger till triggeråtgärder till mitt element

Trigger action är en instruktion i blädderboken, vilket betyder att en åtgärd du gör först kommer att utlösa en annan åtgärd som följer. När en användare klickar på ett visst område av ett element, kommer blädderboken att svara på ett sätt som du har ställt in åtgärden för dess utlösare.

I editorns gränssnitt kan du lägga till triggeråtgärder till dina element.

Det finns tre triggertider du kan ställa in: Trigger när du klickar/håller muspekaren över/flyttar musen.

add-trigger-actions

Och det finns sju typer av triggeråtgärder tillgängliga för dig.

1. Öppna Länk

Klistra in en länk som du vill att elementet länkar till. Läsare kan öppna länken för att se mer information om produkter eller hoppa till en annan relaterad webbplats under den förinställda triggertiden, vilket kan leda trafik till din webbplats.

2. Gå till sidan

Ange bara sidnumret du vill att elementet länkar till. "Gå till sida" kan vägleda läsarna om vad som ska läsas härnäst i din blädderbok, vilket kan hjälpa läsarna att hoppa till den specifika sidan för att få den information som behövs.

3. Spela effekter

Tillämpa olika animationseffekter inklusive ingångs-/uppmärksamhets-/utgångseffekter på det valda elementet, vilket kan göra ditt element mer dynamiskt och engagera dina läsare.

4. Ring

Lägg till ditt telefonnummer så att läsarna omedelbart kan kontakta dig genom att trycka på telefonikonen när de har problem med dina produkter eller blädderbokinnehåll.

5. Popup-fönster

Du kan bädda in en länk som ett popup-fönster för att visa mer information om din webbplats, vilket är en effektiv marknadsföringsstrategi.

6. Pop up bild

Du kan få en serie bilder att dyka upp på dina boksidor för att ge dina läsare en mer detaljerad introduktion.

7. Visa/Göm

Om du enkelt vill visa eller dölja elementet efter behov, kan du få ett specifikt element att visa/gömma eller växla mellan dem.

Till exempel: Pop-up fönster

1. Välj ett element "FLIP PDF PLUS PRO".

2. Klicka [Trigger Action] och [Pop-up fönster]. Klistra in länken du vill ställa in och redigera titeln.

3. Klicka [Spara] eller [Spara och förhandsgranska].

add-trigger-actions-for-pop-up-window

Effekten av triggeråtgärden du ställer in är följande:

the-effect-of-trigger-action