Hur man visar video/webbplats i ett popup-fönster i min blädderbok

Visa video i ett popup-fönster #

1. I multimediaredigeraren väljer du ett målelement som ikon, text och bild.

2. Klicka sedan [Trigger Action] och [Trigger när du klickar/håller musen över/flyttar musen].

3. Klicka [Popup-video].

4. Klistra in din videos genetiska kod, videolänk, YouTube-id eller Vimeo-id i den tomma rutan efter att ha valt motsvarande alternativ. Eller så kan du infoga den lokala videon direkt från din dator.

Dessutom kan du göra några spelinställningar som t.ex [Autospela], [Slinga] och [Pausa bakgrundsmusik medan du spelar].

5. Klicka [Spara] eller [Spara och förhandsgranska] för att förhandsgranska effekten av dina inställningar.

show-video-in-a-pop-up-window

Visa webbplatsen i ett popup-fönster #

1. I multimediaredigeraren väljer du ett målelement som ikon, text och bild.

2. Klicka sedan [Trigger Action] och [Trigger när du klickar/håller musen över/flyttar musen].

3. Klicka [Pop-up fönster].

4. Klistra in din video/webbplatslänk i det tomma och redigera titeln.

5. Klicka [Spara] eller [Spara och förhandsgranska] för att förhandsgranska effekten av dina inställningar.

show-video-or-website-in-a-pop-up-window