Hur man anpassar min logotyp på blädderblock

Välj i huvudfönstret [Design] och [Inställningar]. Gå sedan in "logotyp" i sökrutan. Du kan anpassa din logotyp i verktygstipsen eller visningsområdet.

customize-your-logo

A. I verktygstipsen #

Design-Inställningar-Allmänna inställningar

1. Du kan klicka [Logo bild] för att ladda upp din logotyp.

2. Du kan också infoga din webbadress som din logotyp-URL. När läsare klickar på din logotyp hoppar sidan automatiskt till din webbplats, vilket leder till mer trafik till din webbplats.

3. Dessutom kan du justera vänster marginal och höjd på din logotyp.

customize-your-logo-settings

B. I visningsområdet #

Design-inställningar-Skärminställningar

1. Du kan klicka på [Stor logotyp] bild och välj en bild som din varumärkeslogotyp.

2. Klistra in din webbadress för att länka din logotyp till din webbplats.

3. Du kan också justera positionen.

4. Dessutom kan du justera den fasta bredden och höjden på din logotyp.

customize-your-logo-in-the-display-area