Hur man publicerar blädderböcker och laddar upp till sin egen webbplats

Du kan ladda upp dina blädderböcker till din egen server och vara värd för dem själv. Följ bara stegen nedan:

PUBLICERA DINA FLIPBOOKS #

Steg 1: Importera filer till FlipBuilder. #
Publish-Flipbooks
Steg 2: Klicka på knappen [Publicera] i verktygsfältet. #
Publish-Flipbooks-to-Your-Website
Steg 3: Välj dina utdataalternativ i popup-fönstret och klicka på [Bekräfta]. #
Publish-to-Your-Own-Website

LADDA UPP DINA FLIPBOOKS TILL DIN WEBBPLATS #

Du kan ladda upp alla bokfiler till din egen server via ett tredjeparts FTP-verktyg, som FileZilla.
Steg 1: Ladda ner och installera FileZilla. #
FileZilla
Steg 2: Anslut till en server. #
Ange din inloggningsinformation (värd, användarnamn, lösenord och port) och klicka sedan på [Snabbanslutning] knapp.
Connect to a server
Steg 3: Lägg alla bokfiler i EN mapp. #

Namnet på mappen kommer att vara en del av länksökvägen.

Put all files in one file
Steg 4: Ladda upp dina blädderböcker. #

På den vänstra panelen i FileZilla kan du komma åt dina filer på din dator.

På den högra panelen i FileZilla har du filerna och katalogerna från din server.

Upload your flipbooks to FileZilla

För att ladda upp dina blädderböcker kan du helt enkelt dra och släppa hela bokmappen till en specifik katalog på din server.

Upload files
upload-to-server

När uppladdningen är klar kan du se dina blädderböcker på din egen webbplats.

Steg 5: Bädda in blädderböcker på din webbplats. #
Embed flipbook in your website

1. Hitta din blädderbok länk

(1) Öppna flipbook-mappen

(2)Högerklicka på *.html-filen

(3) Kopiera blädderbokens URL

(4) Byt ut domännamnet till ditt eget domännamn

(5) Kopiera blädderblockslänken

2. Klistra in inbäddningskoden i HTML-filen

(1) Byt ut flipbook-länken i följande inbäddningskod

(2) Kopiera hela inbäddningskoden efter att ha modifierat koden ovan och klistra in den i din HTML-fil.