Kan jag skydda mina publicerade blädderböcker

Naturligtvis kan du skydda dina blädderböcker genom att ställa in ett enda lösenord eller flera lösenord. Om du vill hålla din blädderbok privat finns det två sätt att skydda din bok.

A. Ställ in ett enda lösenord #

1. Klicka på i sidofältet [Lösenord].

2. Välj [Lösenord skyddat].

3. Du kan ställa in ett enda lösenord. Ange det enda lösenordet i fältet. Endast användare som har detta lösenord kan öppna och läsa din bok.

Du kan också anpassa ett lösenordstips för att påminna användare om deras lösenord och ställa in krypterad sidintervall. Dessutom kan du förhandsgranska den krypterade blädderboken i förhandsgranskningsfönstret.

set-single-password

B. Ställ in flera lösenord #

1. Klicka på i sidofältet [Lösenord].

2. Välj [Lösenord skyddat] och du kan ställa in flera lösenord för specifika användare.

3. Klicka [Lägg till] och ange användar-ID och lösenord i listan.

4. Klicka [Lägg till]. Endast användare som använder dessa användar-ID och lösenord kan öppna och läsa dina blädderböcker.

Du kan också anpassa ett lösenordstips för att påminna användare om deras lösenord och ställa in krypterade sidor. Dessutom kan du klicka [Förhandsvisning] för att se effekten av dina inställningar i förhandsgranskningsfönstret.

set-multiple-password