Hur rapporterar jag ett problem eller feedback i Flip PDF Plus

Funktionen [Feedback] låter dig lämna feedback om de problem du stött på under användningsprocessen. Du kan enkelt dela din feedback genom att skicka oss loggfilerna, relevanta skärmdumpar och förfrågningar eller kommentarer om programmet.

Här är tre sätt att rapportera ett problem eller feedback i Flip PDF Plus.

Metod 1: Klicka på "rapportera det här problemet" när du stöter på en felprompt #

När du använder programmet, om ett felmeddelande dyker upp, klicka på "Rapportera detta fel" och öppna [Feedback] för att beskriva situationen du har stött på.

Feedback
Report This Issue

Metod 2: Klicka på [Feedback] i menyraden #

Du kan också ge feedback om programvaran genom att klicka på [Feedback] i menyraden för att berätta för oss alla förvirringar eller problem som du stött på när du gjorde dina böcker. Efter att ha klickat på [feedback] kommer du att se ett popup-fönster som visas i följande bild.

Din feedback består av fem distinkta komponenter.

(1) Tillfredsställelse. Du kan välja om du är nöjd eller missnöjd.

(2) Beskrivning. Du kan skriva ner vilken begäran som helst eller kommentera funktionerna i blanketten.

(3) Din e-post. Lämna din e-postadress så att vi kan kontakta dig om vi har några frågor.

(4) Flip PDF Plus-loggfiler. Du kan bifoga dina Flip PDF Plus-loggfiler för att hjälpa oss förstå vad som hände, inklusive loggfil, config.txt-fil, en PNG-bild av första sidan i din blädderbok och system.js-fil.

Flip PDF Plus Log Files

(5) Skärmdump eller fler bilder. Vårt system tar automatiskt en skärmdump åt dig. Du kan också lägga till fler bilder så att vi får mer information om dina svårigheter.

Efter att ha bekräftat att den angivna informationen är korrekt kan du klicka på "Skicka" för att rapportera din feedback.

Add Screenshot

Metod 3: Exportera loggfilen och skicka ett e-postmeddelande till oss #

Exportera loggfilen till den lokala katalogen.

Klicka på "Feedback"> Klicka på "Flip PDF Plus-loggfiler" >Exportera och spara loggfilerna.

Export Log Files

Filen du exporterade är ett zip-paket. Du kan lägga till mer relevanta bilder tillsammans som bifogad e-post. Och då skicka mejlet till oss.

Send Email