Hur säljer du din PDF som en blädderbok?

FlipBuilder-program har en funktion som kan hjälpa dig att sälja din PDF som en blädderbok. Om du vill tjäna pengar på innehållet du producerade följer du bara stegen för att konvertera det till en blädderbok online.

Steg 1: Ladda upp dina böcker till FlipBuilder-servern. #
sell-publications-1
Steg 2: Logga in på ditt konto i onlinepanelen och slutför [E-handelsinställning] på ditt konto. #

Klicka på länken för att logga in på ditt konto: https://panel.flipbuilder.com/manage/managebooks

complete-the-e-commerce-setting
Steg 3: Sätt dina böcker till försäljning. #
sell-publications-3
Steg 4: Lägg till böcker i bokhyllan och anpassa bokhyllans gränssnitt. #
sell-publications-4
sell-publications-5

När du har lagt till böcker i din bokhylla kan du klicka på [Inställningar] för att anpassa ditt bokhyllagränssnitt.

sell-publications-6
Steg 5: Dela din bokhylla länk eller bädda in bokhyllan på din webbplats. #
sell-publications-7

Om du vill se mer innehåll och mer information om att sälja din blädderbok, klicka på länken nedan för att kontrollera.

Hur säljer jag din PDF som en blädderbok?