Kan en licenskod användas på flera enheter

En licenskod på Flip PDF Plus kan endast användas på en dator.

Om du vill använda Flip PDF Plus på mer än en dator, köp licenskoden i motsvarande nummer.

Dessutom kan du köpa Flip PDF Plus Pro för $399.00 eller Flip PDF Plus Corporate för $699.00. Båda innehåller en multimediaredigerare så att du kan lägga till multimedia som videor, hyperlänkar, ljud, utlösa åtgärder och animationseffekter.

En licenskod för Flip PDF Plus Pro kan registreras på två datorer med samma OS medan en licenskod för Flip PDF Plus Corporate är för 4 datorer med samma OS.