Finns det något alternativ för tittarna att ladda ner blädderböckerna online

Naturligtvis ger vi tittarna möjlighet att ladda ner blädderböcker online.

1. Klicka på i huvudfönstret [Inställningar].

2. Typ "ladda ner" i sökrutan och sök den.

3. Slå på [Visa nedladdningsknapp] så att läsare kan hitta nedladdningsvägen.

4. Du kan klicka [uppstart] för att justera nedladdningsinställningar.

5. Välja [Ladda ner den ursprungliga PDF-filen och enstaka sidor] gör det möjligt för läsare att ladda ner den ursprungliga PDF-filen eller ladda ner filer från URL:en.

6. Välj [Lägg till bilagor] och klicka [Lägg till] för att importera bilagor så att läsarna enkelt kan ladda ner dina bilagor genom att klicka på nedladdningsknappen.

download-the-online-flipbooks