Kuinka lisätä uusia PDF-sivuja/kuvia nykyiseen PDF-tiedostoon

Sisällysluettelo

Tässä on 2 tapaa lisätä uusia PDF-sivuja/kuvia nykyiseen PDF-tiedostoon.

Menetelmä 1 #

Napauta pääikkunassa vaihtoehtoa [Sivu]. Napsauta sitten [Lisää uusi sivu] ladataksesi uusia PDF-sivuja/kuvia nykyiseen PDF-tiedostoon. Voit myös valita lisäyksen sijainnin ja sivualueen ennen tuontia.
import-new-PDF-pages-in-the-main-window

Menetelmä 2 #

Napsauta multimediaeditorissa [Uusi tyhjä sivu]. Sitten uusi tyhjä sivu upotetaan valitsemasi sivun jälkeen.

insert-new-blank-page