Nieuwe PDF-pagina's/afbeeldingen invoegen in de huidige PDF

Inhoudsopgave

Hier zijn 2 methoden om nieuwe PDF-pagina's/afbeeldingen in de huidige PDF in te voegen.

Methode 1 #

Tik in het hoofdvenster op de optie [Bladzijde]. Dan klikken [Nieuwe pagina toevoegen] om nieuwe PDF-pagina's/afbeeldingen naar de huidige PDF te uploaden. U kunt ook de invoegpositie en het paginabereik kiezen voordat u importeert.
import-new-PDF-pages-in-the-main-window

Methode 2 #

Klik in de multimedia-editor op [Nieuwe blanco pagina]. Vervolgens wordt de nieuwe blanco pagina ingesloten na de pagina die u selecteert.

insert-new-blank-page