Sådan indsætter du nye PDF-sider/billeder i den aktuelle PDF

Indholdsfortegnelse

Her er 2 metoder til at indsætte nye PDF-sider/billeder i den aktuelle PDF.

Metode 1 #

Tryk på indstillingen i hovedvinduet [Side]. Klik derefter [Tilføj ny side] for at uploade nye PDF-sider/billeder til den aktuelle PDF. Du kan også vælge indsætningsposition og sideområde før import.
import-new-PDF-pages-in-the-main-window

Metode 2 #

Klik på i multimedieeditoren [Ny tom side]. Så vil den nye tomme side blive indlejret efter den side, du vælger.

insert-new-blank-page