Voinko mukauttaa työkalupalkin painikkeita fläppikirjani

Vastaus on ehdottomasti kyllä.

Valitse pääikkunassa [Design] ja [Asetukset]. Tulla sisään "painike" hakupalkissa ja etsi se. Voit näyttää/piilottaa lisää painikkeita, kuten kotipainiketta, jakopainiketta, tulostuspainiketta, latauspainiketta ja niin edelleen. Sitten voit mukauttaa painikkeiden asetuksia.

customize-your-button

Voit esimerkiksi ottaa painikkeen käyttöön tai poistaa sen käytöstä päättääksesi, näytetäänkö painike työkalupalkissa. Voit myös vaihtaa painikkeen väriä napsauttamalla värilohkoa.

design-your-button