Kuinka lisätä hyperlinkkejä flipbookiini

Sisällysluettelo
Multimediaeditori voi lisätä hyperlinkkejä flipbookiisi. Tässä on 2 tapaa lisätä hyperlinkki flipbookiisi.

Menetelmä 1 #

Napsauta vain [Linkki] ja säädä sen sijaintia multimediaeditorissa. Valita [Käynnistä, kun napsautat/Mouseover/Mouseave]. Liitä sitten linkki tähän. Voit napsauttaa [Tallentaa] tai [Tallenna ja esikatsele] esikatsella asetustesi vaikutusta.
add-hyperlinks-to-my-flipbook

Yllä olevien asetusten vaikutus on seuraava:

the-effect-of-your-settings

Menetelmä 2 #

1. Valitse elementti, kuten painike, teksti ja kuva multimediaeditorissa.

2. Napsauta sitten [Laipaisutoiminto].

3. Valitse [Käynnistä, kun napsautat/Mouseover/Mouseave]

4. Napsauta [Avaa linkki].

5. Liitä sitten verkkosivustosi videon URL-osoite tyhjään kenttään.

6. Napsauta [Tallenna/Tallenna ja esikatsele] esikatsella asetustesi vaikutusta.

add-hyperlinks-to-an-element

Yllä olevien asetusten vaikutus on seuraava:

the-effect-of-a-hyperlink