Kuinka seurata käyntejä flipbooks-sivuilla Google Analyticsin avulla

Flip PDF Plus tukee Google Analyticsia, joka on pakollinen työkalu, jonka avulla voit kerätä yksityiskohtaisia tilastoja lehtiökirjastasi, jotta voit ymmärtää paremmin lukijoiden käyttäytymistä ja analysoida trendejä.

Sen avulla näet monia asioita, kuten: kuinka usein julkaisuni avattiin; kuinka usein tietyillä sivuilla vierailtiin; mitkä sivut olivat suosituimpia; millä sivuilla vierailijani viettivät eniten aikaa; miltä sivuilta vierailijani poistuvat; mistä linkeistä vierailijani tulivat luokseni jne. Voit selvittää, mitä fläppikirjassasi on parannettavaa, jotta voit saada ihmiset käymään flipbookiasi läpi koko matkan ajan.

Ennen kuin jatkat lukemista, jos et ole varma, mikä on Google Analytics -versiosi, voit etsiä Google Analytics -versiosi alla olevasta verkkosivustosta: Universal Analytics vs Google Analytics 4

Jos haluat tietää, kuinka Google Analyticsin avulla voit seurata käyntejä flipbooks-sivuilla, tämä artikkeli auttaa sinua pääsemään alkuun. Tässä on viisi vaihetta:

Vaihe 1: Luo Google Analytics -tili. #

Ennen kuin käytät Google Analyticsia, sinun tulee rekisteröidä Google Analytics -tili. Kun rekisteröit Google Analytics -tilin, saat erityisen koodin, joka seuraa sitten flipbookisi jokaisen sivun käyntitilastoja.

Jos olet jo Google Analytics -käyttäjä, sinun ei tarvitse luoda uutta tiliä seurataksesi flipbookin tilastoja.

Siirry sitten kohtaan https://analytics.google.com/ ja kirjaudu sisään.

Jos olet Universal Analytics -käyttäjä, napsauta tiliäsi, seurantatunnus sijaitsee Ominaisuudet ja sovellukset -sarakkeessa.

Create your Google Analysis Account

Voit myös mennä osoitteeseen [Järjestelmänvalvoja]>[Seurantatiedot]>[Seurantakoodi]>Kopioi seurantatunnus

Copy the tracking ID

Jos olet Google Analytics 4 -käyttäjä, sinun pitäisi

mene [Järjestelmänvalvoja]>[Datavirrat]>Klikkaa streamisi URL-osoite> Kopioi mittaustunnus

Copy the tracking ID

Vaihe 2: Lisää Google Analytics -tunnuksesi flipbookiisi. #

Mene [Design]>[Asetukset]>[HTML-asetukset]>[Google Analytics -tunnus]

Auta seurantaa lisäämällä Google Analytics -tunnuksesi Flip PDF Plus:hen.

Add your Google Analytics ID

Vaihe 3: Lataa flipbookisi palvelimellesi. #

Tapahtumaseuranta on loistava tapa tietää, onko yleisösi tekemisissä flipbookiesi kanssa ja suorittaako aiottuja toimia.

Joten jos haluat tarkastella seurattuja tapahtumiasi Google Analyticsissa, sinun tulee julkaista fläppikirjasi HTML-versiona ja ladata sitten koko tuloskansio omalle palvelimellesi.

Voit myös julkaista fläppikirjan WordPress-laajennuksena ja upottaa sen WordPress-sivuille tai -julkaisuihin.

Huomioi tämä: Google Analyticsin keräämät tiedot voivat olla peräisin vain verkkolinkistä tai WordPress-laajennuksesta. Jos sinulla ei ole omaa palvelinta, voit ladata fläppikirjan Flipbuilderin pilveen, mutta sinun on maksettava lisämaksu.

Kun olet määrittänyt Google Analytics -tunnuksesi ja ladannut fläppikirjan, olet tehnyt kaikki asetukset. Nyt voit tarkistaa flipbookidesi tilastot Google Analyticsista.

Vaihe 4: Tarkista flipbookisi tilastot #

Aina kun yleisösi tekee toimintoja, kuten napsauttaa painiketta ja toistaa äänen, tapahtumaseurantakoodi lähetetään automaattisesti Google Analytics -palvelimelle. (Täydelliset tiedot toimista ja selitykset ovat tämän artikkelin lopussa olevassa liitteessä 1.)

Online-flipbookeistasi lähetettävät tilastot eivät ole reaaliaikaisia Google Analyticsin hallintapaneelissa. Siinä voi olla 10-20 minuutin viive.

Jos olet Universal Analytics -käyttäjä:

1. Siirry kohtaan [Behavior]> [Events]> [Pages] #

Sivut-kohdassa näet kaikki fläppikirjan URL-osoitteet ja kunkin tapahtuman tilastot.

Check the statistics of your flipbooks

2. Etsi flipbookisi URL-osoite ja napsauta URL-osoitetta. Tapahtumakategorian alla näet tapahtumat, kuten painikkeen ja linkin. #

Click the URL

3. Napsauta tapahtumaa, jonka Tapahtumatunnisteen alla näet kaikki elementit, joita haluat seurata. #

Napsauta esimerkiksi painiketapahtumaa, niin näet kuinka monta kertaa sivulla on vierailtu. Jos napsautat linkkitapahtumaa, näet kuinka monta kertaa linkkiä klikattiin.

Track event

Jos olet Google Analytics 4 -käyttäjä:

Mene [Raportit]>[Elinkaari]>[Sitoumus]>[Tapahtumat]>Napsauta Tapahtuman nimeä>Valitse parametri, niin voit tarkastella flipbookisi yksityiskohtaisia tilastoja.

Google-Analysis-4

Vaihe 5: Seuraa useita flipbooks-tilastoja #

Jos haluat seurata useiden flipbookien käyntitietoja, sinun on parempi määrittää sama Google Analytics -tunnus. Toisin sanoen kaikilla flipbookeilla on sama Google Analytics -tunnus. Joten kun haluat seurata tiettyä fläppikirjaa, sinun tarvitsee vain tarkistaa sen URL-osoite.

Kun olet määrittänyt Google Analyticsin fläppikirjojasi varten, voit arvioida flipbookisi tehokkuutta ja saada käsityksen siitä, kuinka yleisösi on vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa.

ladata Liite 1