Onko ilmaista suunnitelmaa? Voinko kokeilla ennen ostoa

Tottakai. Voit ladata kaikki tuotteet ilmaiseksi ja käyttää niiden ominaisuuksia ilmaiseksi. Mutta tällä ilmaisella suunnitelmalla luotu fläppikirja on merkitty vesileimalla, ja voit tuoda vain 12 sivua PDF-tiedostostasi.

Jos haluat poistaa FlipBuilder-vesileiman flipbookeista ja tuoda yli 12 sivua PDF-tiedostostasi ohjelmaan, sinun on ostettava tuotteemme saadaksesi lisenssikoodin. Jos haluat avata tehokkaampia ominaisuuksia, voit siirtyä verkkosivustollemme: https://www.flipbuilder.com/purchase.html ostaaksesi tarpeisiisi vastaavan painoksen.

buy-the-software