Kuinka piirrän muotoa ja lisään kirjan sivuilleni

Muotoa on helppo piirtää käännettäville kirjan sivuille multimediaeditorilla.

multimediaeditorissa

Multimediaeditorin avaamisen jälkeen

1.Napauta multimediaeditorissa -kuvaketta [Työkalut] vaihtoehto.

2.Valitse [Muotosivellin].

3.Valitse [Linja] linjatyyppinä.

4. Napsauta yhtä kohtaa kankaalla ja siirrä osoitin muihin eri paikkoihin.

5. Ja sinun on yhdistettävä aloituspiste piirtämisen lopettamiseksi.

piirrä muoto riviltä

Jos haluat piirtää tämän muodon kaarevalla segmentillä, sinun on vaihdettava viivan tyyppiä.

1.Napsauta [Käyrä] oikeassa paneelissa.

2.Vedä sitten piirrettyjä pisteitä.

3. Napsauta [Suorittaa loppuun] poistuaksesi muokkausalueesta.

4. Napsauta [Tallentaa] tallentaaksesi projektisi.

piirrä muoto käyrältä

Lisäksi voit muokata oikeanpuoleisessa paneelissa olevaa muotoa piirustuksen jälkeen.

mukauta muotoa