Voinko lisätä taustaäänen selattavaan kirjaani

Tottakai. Tässä on 3 tapaa, joilla voit lisätä taustaäänen kääntämään kirjaasi.

A. Suunnittelu-asetukset-taustaäänitiedosto #

1. Valitse pääikkunassa [Design].

2. Napsauta [Asetukset].

3. Syötä "taustaääni" hakukenttään ja etsi se.

4. Lataa sitten taustaäänitiedosto napsauttamalla pluskuvaketta. Voit myös säätää taustaäänen voimakkuutta.

add-background-music

B. Assistant-Upload MP3 #

1. Napsauta pääikkunassa [Assistant].

2. Valitse avustajan rooli ääniavustajaksi.

3. Valitse sitten [Lataa MP3] ja napsauta [Selaa] ladataksesi MP3-tiedoston suoraan. Voit myös lisätä kuvatekstejä MP3-tiedostoon.

upload-your-MP3-file

C. Multimediaeditori-ääni #

1. Valitse multimediaeditorissa [Audio].

2. Voit napsauttaa [Tuo ääni] tuoda yksi tai useampi ääni taustaääneksi. Voit myös tehdä lisää toistoasetuksia tai mukauttaa tämän äänikuvakkeen asetuksia.

add-audio