Kuinka luoda äänikirjoja lapsille

Luodaksemme äänikirjoja lapsille, niin meidän Flip PDF Plus ja Flip PDF Plus Pro auttaa sinua lisäämään ääntä ja näyttämään tekstityksiä ääniavustajan avulla, kuten alla kirjat:

Flip PDF Plus:n avulla voit luoda online-kirjoja äänellä ja animaatiolla.

Noudata vain näitä ohjeita:

1. Napsauta [Assistant] -välilehdellä, valitse avustajan rooli.

2. Valitse sivu, jolle haluat lisätä ääntä ja tekstiä.

3. Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa äänen lisäämiseen:

(1) Muunna teksti puheeksi

Kirjoita teksti ruutuun. > Valitse, näytetäänkö tekstitykset vai ei. > Valitse äänimoottori. > Luo ääneksi.

(2) Lataa MP3

Valitse ja tuo *.mp3-tiedosto> Valitse, näytetäänkö tekstitykset vai ei. > Lisää kuvatekstejä kirjoittamalla kenttään tekstiä.

Voice-Assistant

4. Kun olet lisännyt äänen kaikille sivuille, voit valita [Automaattinen kääntäminen äänentoiston jälkeen] tai [Käännä manuaalisesti äänentoiston jälkeen]

Voit näyttää tai piilottaa ääniavustajan esikatseluikkunassa.

Add-Audio-with-Voice-Assistant