Kuinka luoda kuvakepainikkeita napsautus- ja hovertehosteilla

Ohjelman multimediaeditorissa Yritysversio, siellä on yli 70 hyvin suunniteltua painiketta, jotka ovat helppokäyttöisiä ja täysin muokattavissa.

Käytä valmiiksi suunniteltua mallia #

1. Napsauta [vuorovaikutus].

2. Etsi [painike] ja napsauta [Katso lisää] valitaksesi tarvitsemasi painikkeen.

Apply button template

Mukautettu painikkeen tyyli #

Voit muokata painikkeen kuvaketta, tekstiä, taustaväriä ja muita asetuksia edelleen.

Voit esimerkiksi vaihtaa painikekuvakkeen kuvakekirjaston yli 280 kuvakkeen kokoelmasta.

Custom Button Style

Tai voit valita painikkeen ja etsiä sitten [Vaihda tilat] mukauttaaksesi taustaväriä, kun napsautat tai viet hiiren osoitinta.

Hover Effect

Lisää interaktiivinen laukaisutoiminto painikkeeseen #

Voit lisätä painikkeeseen sopivia laukaisutoimintoja. Ota [Ponnahdusikkuna] Esimerkiksi:

1. Valitse painike ja napsauta [Laipaisutoiminto].

2. Valitse [Käynnistä, kun napsautat/Mouseover/Mouseave] laukaisuaikana.

3. Valitse [Ponnahdusikkuna].

4. Kirjoita URL-osoite, jonka haluat lukijoiden avaavan, ja nimeä.

5. Napsauta [Tallentaa] tai [Tallenna ja esikatsele].

Add trigger action to button