Voinko muuntaa ryhmän PDF-tiedostoja flipbookeiksi peräkkäin

Ehdottomasti kyllä. Voit muuntaa ryhmän PDF-tiedostoja flipbookiksi yksitellen erämuuntamalla. Voit tehdä erämuunnoksen aloitussivulla tai pääikkunassa.
1. Napsauta aloitussivulla tai pääikkunassa [Erämuunnos].

batch-convert

2. Napsauta [Lisää PDF-tiedostoja] tai [Lisää kansio] valitaksesi tiedostot, jotka haluat muuntaa.

a-batch-conversion

3. Ennen muuntamista voit
① Aseta julkaisumuoto ja tulostuspolku.
② valitse malli flipbookeillesi.
③ aseta tuotava sivualue ja mukauta flipbookin sivun laadun parametreja.

do-publish-settings

4. Ja napsauta [Muuntaa] sitten PDF-tiedostosi muunnetaan flipbookeiksi peräkkäin onnistuneesti.

convert-successfully