Voinko muuttaa nykyistä PDF-tiedostoa tuonnin jälkeen (tuo PDF-dokumentti uudelleen)

Kyllä sinä voit!

Kun olet tuonut PDF-tiedostot, valitse [Tiedosto] tai [Tuo PDF] pääikkunassa. Napsauta vain [tuo uudelleen] ja voit tuoda PDF-tiedostot uudelleen.

re-import-your-PDF

Napsauta ponnahdusikkunassa [Vahvistaa] jos haluat tallentaa kirjan asetukset.

merkintä: Multimediaeditorilla lisättyjä elementtejä ei säilytetä. Jos haluat tallentaa Multimedia Editorin määrittämät asetukset, tallenna ne nimellä [Oma malli] ennen uudelleentuontia.

Tai napsauta [Peruuttaa] jos haluat nollata uuden kirjasi asetukset.

save-the-book-configurations