Kuinka jaan kirjoja Facebookissa

Tässä on kaksi tapaa jakaa kirjoja Facebookissa:

Menetelmä 1 #

Lataa kirja palvelimellesi tai osta meidän Hosting-lisäpalveluja jaa linkki, kun olet saanut linkin.

Valitse kirja, jonka haluat jakaa, ja napsauta [Jaa] kuvake. Kopioi seuraavaksi kirjan linkki ja jaa se Facebook-tilillesi.

share-your-flipbook

Menetelmä 2 #

Ota jakamisominaisuus käyttöön ohjelmistossa sen jälkeen, kun olet ladannut kirjasi, ja jaa se sitten Facebookissa Jaa-painikkeen kautta (Tällä tavalla jakamiseen tulee pikkukuva).

Vaihe 1: Napsauta [Jaa]-kuvaketta ja valitse ponnahdusikkunassa jakamistavaksi [Facebook]. #

choose-Facebook-as-a-sharing-way

Vaihe 2: Kirjaudu Facebook-tilillesi ja jaa kirja. #

share-your-book-on-Facebook