Flipbookin julkaiseminen WordPress-laajennuksella ja asennus WordPress-verkkosivustolleni

Tässä aiomme näyttää sinulle, kuinka WordPress-laajennus asennetaan.

Vaihe 1: Julkaise #

Klikkaus [Julkaista] -> Tallenna nimellä [Kytkeä] -> Mukauta laajennusasetuksia ja napsauta [Vahvistaa].

save-as-plug-in

Vaihe 2: Avaa kansio #

Klikkaus [Avaa kansio] -> Vahvista Plug-in: ZIP-tiedosto

open-folder
ZIP-file

Vaihe 3: Lisää uusi laajennus ja asenna #

Siirry WordPress-järjestelmänvalvojan alustalle -> Napsauta [Lisäosat] -> [Lisää uusi] -> [Lataa laajennus] -> Valitse laajennustiedosto kansiosta -> [Asenna nyt] -> [Aktivoi laajennus].

Plugin